Ontwerp

De medewerkers van Piramide Podium verzorgen graag uw grafische opdrachten, zoals het ontwerpen van foldermateriaal, posters, aankondigingen, uitnodigingen en visitekaartjes.

Bij ons kunt u ook een digitale foto- of videopresentatie laten maken van uw mooiste foto’s en/of videobeelden. Van de foto’s kunnen we ook een kalender of placemat maken. Ook voor het ontwerpen van een website kunt u bij ons terecht. Voorbeelden hiervan vindt u in het digitale portfolio op deze website.

We zien uw opdracht graag tegemoet. Door uw opdracht bij ons te plaatsen, helpt u onze leerlingen en stagiaires aan waardevolle werkervaring en een goede kans op een succesvolle toekomst. We zullen uw opdracht secuur uitvoeren. U kunt uw opdracht opgeven via de website of telefonisch contact opnemen. Nadat uw opdracht ontvangen is, nemen de medewerkers van Piramide Podium contact met u op om de opdracht door te spreken.

Aanvragen project

Voor het aanvragen van een grafisch ontwerp project vragen wij u contact met ons op te nemen door te mailen naar ontwerp@piramidepodium.nl of te bellen (070-3096063). Wij zijn u graag van dienst.