Ontwerp

De medewerkers van Piramide Podium verzorgen graag uw grafische opdrachten, zoals het ontwerpen van foldermateriaal, posters, aankondigingen, uitnodigingen en visitekaartjes.

Bij ons kunt u ook een digitale foto- of videopresentatie laten maken van uw mooiste foto’s en/of videobeelden. Van de foto’s kunnen we ook een kalender of placemat maken. Ook voor het ontwerpen van een website kunt u bij ons terecht. Voorbeelden hiervan vindt u in het digitale portfolio op deze website.

Sinds kort beschikken wij over een lasercutter. Deze is volop in bedrijf voor het uitvoeren van opdrachten in hout, glas, metaal en andere materialen.

We zien uw opdracht graag tegemoet. Door uw opdracht bij ons te plaatsen, helpt u onze leerlingen en stagiaires aan waardevolle werkervaring en een goede kans op een succesvolle toekomst. We zullen uw opdracht secuur uitvoeren. U kunt uw opdracht opgeven via de website of telefonisch contact opnemen. Nadat uw opdracht ontvangen is, nemen de medewerkers van Piramide Podium contact met u op om de opdracht door te spreken.

Aanvragen project

Voor het aanvragen van een grafisch ontwerp project vragen wij u contact met ons op te nemen door te mailen naar ontwerp@piramidepodium.nl of te bellen (070-3096063). Wij zijn u graag van dienst.