Cursussen

Piramide College is zeer geschikt  als cursuslocatie. Piramide college heeft de beschikking over een cursusruimte met 8 ruime werkplekken met vaste computers. Daarbij kunt u gebruik maken van een mobiel presentatiescherm en draadloos internet. U kunt ook een of meerdere laptops reserveren.

De cursusruimte kan worden uitgebreid met een moderne vergaderzaal met een eigentijds presentatiescherm. De vergadertafel is modulair en kan in kleinere eenheden worden opgesteld. Bij uw cursus wordt u ondersteund door onze ICT medewerkers bij het aansluiten van apparatuur en klaarzetten van uw cursusmateriaal.

De copy-service staat tegen geringe meerkosten tot uw beschikking voor het kopiëren en printen van uw cursusmateriaal.Ook bieden we een uitgebreide cateringservice. Koffie, thee en water (bruisend en plat) zijn inclusief. We verzorgen met plezier een lunch of aangeklede borrel.

Voor het reserveren van onze cursusruimte(s) en het bespreken van de door uw gewenste faciliteiten, kunt u telefonisch of via de website contact opnemen. Door uw cursus in onze cursusruimte te organiseren, krijgen onze leerlingen en stagiaires meer werkervaring en ondersteunt u de doelstellingen van Piramide Podium. Wij hopen uw reservering te mogen ontvangen.

Op dit moment worden er geen cursussen aangeboden op het Piramide college waar u zich voor aan kunt melden.

Aanmelden cursussen
Het is nu niet mogelijk uzelf aan te melden voor een cursus.

Cursusruimte huren

De vergaderruimte is ook zeer geschikt als cursusruimte. Verschillende opstellingen zijn mogelijk.